Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Jouw livestream ontzorgd, met dé specialist in NL

Een livestream verbindt mensen met elkaar. Vooral in deze tijd. Wij van Livestreamopmaat helpen jou graag met het verzorgen van een livestream samen met onze partners, van A tot Z.

01
Audiovisueel ontzorgd

Wij verzorgen als livestream agency de volledige techniek. Beeld, geluid, licht, alles is mogelijk wanneer we livestreamen.

02
Marketing, design & activiteiten

Onze vakmensen staan voor je klaar. Van streaming, marketing tot design en het regelen van geweldige acts, inhoudelijk sterke sessies of facilitators.

03
Op locatie of in een studio

Of je nu in een professionele studio wilt livestreamen, of op een eigen locatie. Wij weten wat er nodig is om een geweldige livestream neer te zetten.

Van A tot Z, helemaal ontzorgd!
Wij kunnen echt alles voor je uit handen nemen bij het live uitzenden van jouw event.

Techniek en apparatuur voor live uitzenden

Stroomuitval of een wifi-verbinding die platligt? Geen probleem! Wij beschikken over de beste apparatuur en goede back-ups van jouw livestream.

Branding & design voor jouw livestream

Van een website, tot intro leaders, bumpers en flyers. Wij kunnen je ontzorgen op alle vlakken bij het maken van een livestream.

Jury en panels als extra livestream service

Indien gewenst kunnen wij je ook ontzorgen bij het scouten van geschikte juryleden of vakmensen voor jouw livestream.

Bomvol interactie live uitzenden

Of je nu een poll, quiz of Q&A wilt, wij weten hoe je interactie creëert. We kunnen zelfs een Mural (whiteboard samenwerkingstool) omgeving voor je opzetten. Tevens werken wij samen met de beste innovatie experts, die de dag kunnen faciliteren.

Een aantal van onze klanten:

Congressen, webinars, hackathons, online meetings, alles is mogelijk!

In het afgelopen jaar ontplofte onze mailbox. Vanwege COVID-19, hebben veel evenementen de overstap gemaakt naar digitaal. Livestreamen in Nederland of daar buiten? Wij organiseerden prachtige producties voor klanten als de Rijksoverheid, ING en Microsoft.

Met de livestream service van Livestreamopmaat tillen wij jouw online event naar een hoger niveau. Live uitzenden op 300 meter hoogte in de lucht vanuit een luchtballon, onder water opnemen, in een professionele studio streamen, een livestream meeting, livestreamen in Nederland of daar buiten? Geen klus is te gek. Wij maken graag een op maat gemaakt plan wat naadloos aansluit op jouw wensen en doelstellingen. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan deze website en wie weet livestreamen we binnenkort voor jouw event.

Lees meer over ons

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.