Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Lees hier onze blogartikelen

Wil je ook weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een professionele livestream? Van hackathons, tot vrijdagmiddagborrels, interne radioshows en livestreams op 300 meter in de lucht in een luchtballon. Geen livestream is ons te gek, samen met jou zorgen we ervoor dat ook jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt!

Blogpost 26/02/2021
Livestream event: vanuit achtergrond in de TV-wereld

Livestream events brengen de wereld dichterbij, zonder dat er iemand een kilometer voor hoeft te reizen. We organiseren live event broadcasting voor organisatoren van evenementen, festivals, congressen en andere (digitale) bijeenkomsten. We streamen de events online, inclusief interactieve mogelijkheden en natuurlijk op basis van feilloze techniek. Tenminste, we hebben…

Blogpost 26/02/2021
Livestream maken: inclusief professionele mogelijkheden

Een livestream maken is vakwerk, dat vraagt om meer dan een goede camera en een microfoon. Natuurlijk maakt de apparatuur het mogelijk om de beelden en het geluid vast te leggen, maar hoe komen die vervolgens bij de kijker terecht? Minstens zo belangrijk is een sterke internetverbinding en een…

Blogpost 01/02/2021
Facebook livestream: de voor- en nadelen van dit platform

Een Facebook livestream opzetten en benieuwd hoe je dat professioneel kunt doen? Wij nemen je mee in wat er allemaal bij komt kijken.

Blogpost 18/01/2021
LinkedIn livestream: hoe werkt het en wat is er mogelijk?

LinkedIn livestream opzetten en benieuwd hoe je dat professioneel aanpakt? Wij weten wat erbij komt kijken.

Blogpost 18/01/2021
Kosten van een livestream: wat is de prijs voor een professioneel pakket?

Wat zijn de kosten van een livestream? Natuurlijk is het maatwerk, al wil je waarschijnlijk weten waar je ongeveer aan toe bent. Wij leggen het uit.

Blogpost 14/01/2021
Livestreamen op YouTube: wat zijn de voor- en nadelen?

Livestreamen op YouTube en benieuwd naar de voor- en nadelen? Wij vertellen je er graag over!

Blogpost 12/03/2020
Betrouwbare livestream: zonder gedoe

Er komt niets zo onprofessioneel over als een stream die ermee stopt of een internetverbinding die hapert. Wij zorgen voor een livestream waarop je kunt vertrouwen.

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.