Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Wat wij doen

Jarenlange expertise met evenementen en livestreams

Of je nu een marketing event, virtuele vrijdagmiddagborrel, interne radioshow of een heuse talkshow wilt livesteamen. Wij staan voor je klaar. Livestreaming is een geweldige manier om mensen te verbinden en in contact te komen met je medewerkers, klanten of community. Of je nu 300 meter hoog in de lucht, onder water of in een professionele studio wilt streamen. Wij maken graag een op maat gemaakt plan dat aansluit op jouw wensen en doelstellingen.

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van digitale events. Wat ons onderscheid van de andere livestream partijen is dat wij alle disciplines in huis hebben. Dit houdt de interne communicatieboog klein en voorkomt onnodige ruis van externe organisaties. Wij ontzorgen je dus op ieder vlak van promotie tot design en opnames.

Streamen wij straks ook jouw interne of externe event? Livestreaming maakt het mogelijk dat mensen uit de hele wereld jouw event kunnen bezoeken. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken. Door in te haken op de nieuwste digitale innovaties vergroot je het bereik van je congres, seminar, beurs of welk evenement dan ook. Daarnaast is het een ongelofelijke manier om de promotie van jouw fysieke event te bevorderen. Uit onderzoek is gebleken, dat gemiddeld 30% van de livestream bezoekers, het jaar daarop overweegt om het evenement fysiek te bezoeken. Dit maakt livestreaming een goede optie in deze tijden en een duurzame investering voor later. Wij streamen op alle platformen en kunnen je helpen met het livestreamen op Youtube, een Linkedin livestream, Facebook livestream en meer. Zo zorgen we ervoor dat ook jij kunt genieten van een betrouwbare livestream.

Veelgestelde vragen

Via welke platformen streamen jullie?

Wij kunnen via vrijwel elk platform livestreamen. Van Youtube, tot Vimeo, Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Google Meet, Linkedin en bijvoorbeeld Facebook. Daarnaast kunnen we ook de livestream aanbieden via onze eigen website.

Hoeveel kijkers kunnen er inschakelen op de livestream?

Afhankelijk of je een eigen platform hebt voor het aanbieden van de livestream, is het aantal kijkers bij platformen als YouTube en Vimeo vrijwel onbeperkt. Deze partijen maken gebruik van een groot cluster aan computers die de livestream bij de kijker thuis bezorgen. Wij kunnen je adviseren over welk platform het meest geschikt is voor jouw livestream.

Kan de livestream ook in het buitenland bekeken worden?

De livestream kan wereldwijd bekeken worden.

Kan de livestream beveiligd worden met een inlogcode?

Indien gewenst kan er op het platform Vimeo een inlogcode toegevoegd worden alvorens men kan meekijken. Bij YouTube is er alleen de mogelijkheid om de video-link verborgen te plaatsen: deze dient dan zelf verspreid te worden middels bijvoorbeeld een mailing. Wil je liever livestreamen via onze eigen website, dan kan dat ook. Ook hier kunnen we een wachtwoord opzetten.

Moet ik zelf apparatuur meenemen?

Het is mogelijk om een eigen iPad mee te nemen, maar deze is zelf ook in huis. Livestreamopmaat ontzorgd je volledig met alle benodigde apparatuur om je livestream op te zetten. Eventuele aankleding van een setting is ook mogelijk.

Is er achteraf een opname beschikbaar?

Alle livestreams worden standaard opgenomen en achteraf aangeleverd middels een video-file. Bij Vimeo en YouTube is het mogelijk om de opname te downloaden op de portals van deze streamingplatformen. De opname kan via een download-link of USB Stick aangeleverd worden.

Is er een mogelijkheid om een podcast met video op te nemen?

Livestreamopmaat beschikt over een mobiele studio, welke ingezet kan worden voor live Visual Radio streams, maar is ook uitermate geschikt voor het opnemen van een podcast met meerdere gasten, personen die inbellen in de uitzending etc. Is er zelf al een studio, dan kan Livestreamopmaat zorg dragen voor het registreren van deze podcast/uitzending middels video.

Met welke apparaten kan ik de livestream bekijken?

De streams zijn te bekijken op alle smart devices: denk aan smartphones, tablets, Smart TV’s en dergelijke.

Is het mogelijk om eigen vormgeving / materiaal aan te leveren?

Natuurlijk wil je de livestream aankleden met je eigen logo, naambalkjes, intro leaders of ander materiaal. Denk hier ook aan bijvoorbeeld eerder opgenomen videos met interviews, sfeerbeelden, Powerpoint/Keynote presentaties en dergelijke. Deze kunnen getoond worden op de livestream. Aanleverspecificaties? Neem contact met ons op.

Ondersteunen jullie ook polls/quiz of comment functionaliteiten bij de livestreams die jullie faciliteren?

Afhankelijk van het livestream platform, kunnen we ook dit voor je verzorgen.

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.