Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

LinkedIn livestream: hoe werkt het en wat is er mogelijk?

LinkedIn livestream opzetten en benieuwd hoe je dat professioneel aanpakt? Livestreamopmaat is jouw specialist om het online event zonder haperingen, in de hoogste kwaliteit en met een activerende aankondiging te lanceren. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw evenement de aandacht trekt die het verdient. En dat je vooraf precies weet wat de mogelijkheden zijn, waarmee we je uitleggen of LinkedIn voor jou inderdaad de juiste keuze is.

Wij kennen namelijk de voordelen en nadelen van een livestream via LinkedIn. Want wist je bijvoorbeeld dat je om gebruik te maken van Linkedin Livestream, je eerst toegelaten moet worden door Linkedin door het indienen van een speciaal verzoek voor je überhaupt kunt livestreamen? Dat hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je wilt gaan livestreamen. En minstens zo belangrijk zijn de richtlijnen en aanbevelingen om live te kunnen streamen, al geldt dat ook voor andere platformen zoals een Facebook livestream en wanneer je wilt livestreamen op YouTube

Livestream via LinkedIn:

+ Groot zakelijk bereik
+ Ideaal voor B2B-events en talkshows
– Beperkte keuze uit streaming software die al een rechtstreekse koppeling hebben met Linkedin

Voor- en nadelen van LinkedIn:

Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van LinkedIn, en denk je erover na om een Linkedin livestream te organiseren? We werken de belangrijkste zaken voor je uit:

Tip: wij werken met diverse software partijen die al een koppeling hebben gemaakt, dus kunnen je volledig ontzorgen als je een LinkedIn livestream wilt opzetten. Dat doen we netjes binnen de richtlijnen en aanbevelingen van het platform. Zakelijke talkshow of andere stream
Denk je na over een zakelijke talkshow of wil je een andere stream met een zakelijk karakter organiseren? LinkedIn biedt met de Live-mogelijkheid een platform waar je meteen gebruik van kunt maken. Het is daarbij belangrijk om netjes te voldoen aan het LinkedIn User Agreement en de Professional Community Policies. Dat zal in de meeste gevallen geen probleem opleveren. En twijfel je over de geschiktheid van het platform? Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met je mee.

Het is tijdens een livestream op LinkedIn bijvoorbeeld belangrijk dat je netjes handelt volgens de wet en accurate informatie verspreidt. Het is andersom niet toegestaan om een valse identiteit te tonen of bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften te overtreden. Dat spreekt in de meeste gevallen voor zich, al kan het de moeite waard zijn om de specifieke do’s en don’ts voor het platform een keer door te nemen.

LinkedIn livestream: full-service en professioneel

Wil je een LinkedIn livestream organiseren en zeker weten dat dit goed verloopt? Wij kennen alle software pakketten, of broadcasten rechtstreeks uit onze eigen platform. We hebben jarenlange ervaring met streaming en hebben bovendien veel vaker gewerkt met zowel LinkedIn als de andere beschikbare platformen. Dat betekent dat we je daarover goed kunnen adviseren, om aan te geven wat in jouw geval het meest geschikt is om te doen.

En zoek je een partner die ook de marketing vooraf, tijdens of na het livestream event uit handen kan nemen, net als de zorg voor de juiste camera’s, microfoons en de regie om dit allemaal te beheren? We organiseren complete Linkedin livestreams, waarbij we garanderen dat je kunt rekenen op goed beeld en geluid. En dat geldt ook als de wifi-verbinding weg zou vallen, omdat we een 4G back-up voor je achter de hand kunnen houden.

Met onze inzet organiseer jij een professionele livestream op LinkedIn, waarmee je jouw zakelijke klanten en relaties een geweldig event kunt presenteren. Dus denk je aan een zakelijke talkshow, podcast een bedrijfspresentatie, radioshow met video of een ander B2B-event dat je wilt livestreamen op Linkedin? Wij helpen je er graag bij, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten van een livestream, of neem gerust vrijblijvend contact op voor een preciezere inschatting.

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.