Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Livestream event: vanuit achtergrond in de TV-wereld

Livestream events brengen de wereld dichterbij, zonder dat er iemand een kilometer voor hoeft te reizen. We organiseren live event broadcasting voor organisatoren van evenementen, festivals, congressen en andere (digitale) bijeenkomsten. We streamen de events online, inclusief interactieve mogelijkheden en natuurlijk op basis van feilloze techniek. Tenminste, we hebben altijd een oplossing achter de hand voor het moment dat het toch mis lijkt te gaan.

Vanuit onze achtergrond in de TV-wereld weten we waar zowel de video als audio aan moet voldoen. Met name live video vraagt om specifieke voorwaarden. Bovendien biedt het allerlei kansen op het gebied van marketing en communicatie, bijvoorbeeld om het event vooraf groots aan te kondigen of om daar achteraf snippets van te blijven delen.

Achtergrond in de TV-wereld

Een livestream event benaderen we bijvoorbeeld als een TV-uitzending. We gebruiken de studio, richten een specifieke locatie in of bouwen zelfs een complete set voor een unieke uitstraling. Dus zou je het liefst streamen vanaf een zonnig strand midden in de Caribische zee? Of gaat het je om unieke live streaming events waarmee er alleen al in het decor van alles te beleven valt voor kijkers? Wij zorgen voor live event broadcasting van het hoogste niveau, volledig naar wens en natuurlijk door je de techniek zonder zorgen uit handen te nemen.

Wij kennen de voorwaarden om zowel de video- als audiocontent in het juiste formaat aan te leveren. Dus is het de bedoeling om de beelden zo breed mogelijk beschikbaar te maken? Of daadwerkelijk uit te zenden via de verschillende professionele kanalen? We kennen de voorwaarden, beschikken over de benodigde apparatuur en adviseren graag over wat er nodig is om tot een geslaagde productie te komen.

Experts in live streaming events

Live stream events online met Livestreamopmaat. We zijn experts in live streaming events. Met ervaring in live video, online evenementen en broadcasts voor enorme aantallen kijkers weten we waar het knelt op het moment dat het grootser groeit of er meer vanaf hangt. We zijn voorbereid op waar het gaat wringen, zodat we de techniek alvast dubbel kunnen uitvoeren of rekening kunnen houden met een hectische en chaotische planning.

In onze handen is de techniek goed geregeld, verloopt de communicatie soepel en kunnen we zelfs de marketing als een geoliede machine laten draaien. Het zijn de belangrijkste eigenschappen van een geslaagd livestream event, zodat je daar zelf geen moment wakker van hoeft te liggen. In plaats daarvan hebben wij het onder controle en kunnen we goed aangeven wat er op welk moment belangrijk is.

Dus ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een congres voor 500 wetenschappers te organiseren? Probeer je een live broadcast te creëren voor duizenden studenten of zoek je naar een manier om artiesten op en bijzondere manier bij elkaar te krijgen? We organiseren livestream evenementen voor organisaties die intern willen communiceren en helpen ze hun boodschap naar buiten te brengen. Dat doen we online en op basis van een livestream, net als tijdens andere events die de aandacht trekken. Dat geldt voor de aankondigingen vooraf, voor tijdens het evenement en natuurlijk na afloop, als er nog ontzettend veel promotiemateriaal beschikbaar is.

Online: inclusief interactieve mogelijkheden

Online events via een livestream hebben traditioneel een vrij statisch en rechtlijnig karakter. Dat kan soms niet anders vanwege het grote aantal kijkers, al zijn er ook alternatieven beschikbaar:

Poll tijdens een congres
Organiseer je een online congres? Tijdens een livestream event is het goed mogelijk om executives of anderen van over heel de wereld bij elkaar te krijgen. En ben je benieuwd naar hun mening over bepaalde inzichten of stellingen? Dankzij polls is het goed mogelijk om de sessie interactief te maken. Dit helpt bovendien om de deelnemers erbij te blijven betrekken.

Chat met wetenschappers over de hele wereld
Komen er wetenschappers of anderen van over de hele wereld bij elkaar en zouden zij eigenlijk met elkaar in gesprek moeten? Dankzij de mogelijkheden voor een chat is het goed mogelijk de interactie op te zoeken. Sterker nog, het is mogelijk om duizenden kijkers hun stem te geven, zodat iedereen kan meepraten tijdens het livestream event dat we organiseren.

Livestream event: gewoon goed geregeld

Zeker weten dat je livestream events goed geregeld zijn? Wij dragen zorg voor de techniek, uiteraard op basis van onze uitgebreide ervaring voor zowel kleinere als grote events. Dus gaat het om een professionele productie met een uitgebreide setting op een specifieke locatie? Of zoek je naar een manier om vanuit de studio professioneel te streamen? Wij organiseren het livestream evenement waar je naar op zoek bent.

Stel ons je vragen over de mogelijkheden, dan vertellen we je graag meer. Of laat je inspireren vanuit onze ervaring, zodat je een beter beeld krijgt van wat er mogelijk is tijdens een livestream event.

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.