Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Betrouwbare livestream: zonder gedoe

Hoe kun je volledig vertrouwen op een betrouwbare livestream voor jouw livestream event? Er komt niets zo onprofessioneel over als een stream die ermee stopt of een internetverbinding die hapert. Een probleem ontstaat altijd precies op het moment dat het niet uitkomt en in de heat of the moment valt het niet mee om dan nog rustig naar een oplossing te gaan zoeken wanneer je bezig bent met een livestream maken. Gelukkig kunnen wij je op alle vlakken ontzorgen, en weten als geen ander wat erbij komt kijken om een betrouwbare livestream te faciliteren.

Zelfs als het tijdens de test allemaal feilloos functioneert hoeft dat niet te betekenen dat het ook goed gaat als we na de test beginnen met de uitzending. Hoe voorkom je bijvoorbeeld problemen bij stroomuitval, een wifi-verbinding die wegvalt en andere technische problemen waar je nog niet eens aan had gedacht? Met Livestreamopmaat.nl kunnen we je ontzorgen op alle vlakken en weten we hoe we ook voor jou een betrouwbare livestream kunnen faciliteren. Zonder gedoe, en bovendien is geen klus ons te gek. 

Professionele betrouwbare livestream op maat

Wij zorgen voor de betrouwbare livestream waar jij zonder zorgen op kunt vertrouwen. En waar je echt geen omkijken naar hebt, ook niet als de omstandigheden toch minder ideaal blijken dan vooraf ingeschat.

Wij streamen, en zorgen er bovendien voor dat alles goed geregeld is. We nemen het contact met de betrokken partijen (zoals locatie) voor je uit handen indien gewenst, regelen de fallback 4G-verbinding en denken alvast na over een oplossing bij stroomuitval. En wil je ook de marketing en promotie vooraf goed laten voorbereiden? Met onze aanpak weet je zeker dat je met de livestream goed zichtbaar bent en alles professioneel en goed voorbereid is. 

Dus wil je een marketingevent, virtuele vrijdagmiddagborrel of een heuse talkshow livestreamen? We helpen je van simpele tot de meest uitgebreide producties, waarbij we samen met jou kijken hoeveel camera’s er nodig zijn en hoe complex we de setting moeten maken. We zijn de marktleider in Nederland en laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Midden in de Alpen met amper bereik
The Sky is the Limit. Tenminste, dat denken we. We weten eigenlijk helemaal niet of er wel een limiet is, omdat we tot nu toe echt alles voor elkaar hebben gekregen:

En zoek je een betrouwbare livestream voor bij jou op kantoor, op een andere locatie in Nederland? Waar dan ook zijn we je graag van dienst. Appeltje eitje voor ons, al pakken we het natuurlijk net zo nauwkeurig en serieus op als wanneer we door de omstandigheden echt op de proef worden gesteld. 

Voor ieder platform en met alle mogelijkheden

Wij begrijpen dat jij waarschijnlijk heel specifieke wensen hebt. Dus wil je de betrouwbare livestream aanbieden via bijvoorbeeld een Facebook livestream, Linkedin livestream, wil je livestreamen op YouTube of gebruik maken van Vimeo? Of wellicht via de eigen website of met behulp van Zoom, Microsoft Teams, Cisco Webex, Google Meet of andere vergadersoftware? We kunnen het allemaal, en weten bovendien welke voor- en nadelen er zijn.

Dus twijfel je over de beste keuze of kun je wel wat advies gebruiken voor de livestream die je organiseert? Hoe zorg je bijvoorbeeld voor het maximale bereik en wat zijn de richtlijnen op basis waarvan het YouTube-algoritme bepaalt om de stream zonder pardon te onderbreken? Wij hebben de ervaring, om jou goed voor te bereiden of het je allemaal zorgeloos uit handen te nemen.

Bovendien zorgen wij voor de beste camera’s, hoogwaardige microfoons van studiokwaliteit en bijvoorbeeld de verlichting. Wij weten wat er nodig is om visuals, Powerpoint of Keynote presentaties het best in beeld te laten komen en kunnen dit eventueel zelfs uitbreiden met polls of andere manieren waarop je interactie wilt zoeken met je kijkers. Ook bij de aankleding van de livestream kunnen we je ontzorgen.

En wordt het een grote productie? We denken mee over de stroomvoorziening, de backup daarvoor en bijvoorbeeld de streaming met een redundante oplossing om problemen meteen op te kunnen vangen. En zelfs automatisch, om stress te voorkomen als het inderdaad mis lijkt te gaan. 

Dus zoek je de beste betrouwbare streaming met mogelijkheden voor live replays, slomo’s (handig bij bijvoorbeeld sportwedstrijden) en bijvoorbeeld professionele verlichting en audioversterking? Je kunt het zo uitgebreid en professioneel maken als je wilt. Of organiseren binnen een strakker budget, waarbij wij je adviseren wat er hard nodig is om de betrouwbaarheid te kunnen garanderen.  

Voor deze klanten werkten we al

We organiseren betrouwbare livestreams voor grote organisaties zoals ING, Microsoft en de Rijksoverheid. Daarnaast helpen we veel kleinere bedrijven met het streamen van hun events en presentaties. We garanderen de betrouwbaarheid en gaan daarbij bovendien geen uitdaging uit de weg en kunnen werken binnen bijna ieder budget. Op deze pagina vind je meer over de kosten van een livestream. Dus wil jij zeker weten dat het goed geregeld is? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op welke andere vlakken wij jou nog meer kunnen ontzorgen? Wij gaan de uitdaging graag met je aan. Onze jarenlange ervaring in streaming-, televisie- en audioproducties garandeert de best passende oplossing waar jij naar op zoek bent. Wij helpen je een betrouwbare livestream aan te bieden, waarmee je zeker weet dat kijkers geen moment hoeven te missen.

Een livestream iets voor jou?

Gelukt! Wij hebben je aanvraag ontvangen, wij nemen zo snel mogelijk contact op.